دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

شما اینجا هستید

17 مرداد

احترام به مصرف‌کننده برابر با رشد اقتصادی است

چهارمین همایش تجلیل از حقوق مصرف‌کننده باهمت اداره کل صنایع و معادن استان سمنان  در16 مردادماه سال جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و با حضور  دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان این استان برگزار شد .

06 مرداد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان: تغییر سال مالی موجب برنامه‌ریزی و پیش‌بینی بهتر هزینه‌ها می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان درباره تغییر سال مالی دانشگاه آزاد اسلامی و مزایای آن گفت: تغییر سال مالی موجب برنامه‌ریزی مناسب و پیش‌بینی بهتر هزینه‌ها می‌شود.

30 تیر

با صدور حکمی: رئیس مرکز تحقیقات و گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان منصوب شد

رئیس مرکز تحقیقات و گردشگری دامنه جنوبی البرز دانشگاه آزاد اسلامی واحدسمنان، منصوب و معرفی شد.

30 تیر

با صدور حکمی: رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحدسمنان، معرفی شد

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحدسمنان، منصوب و معرفی شد.

24 تیر

جشن میلاد امام خوبی‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد

مراسم جشن میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) در واحد سمنان برگزار شد.

24 تیر

رئیس سمای سمنان مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان حامی آموزش و پرورش در حوزه سما

رئیس سمای سمنان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به‌عنوان حامی اصلی توسعه آموزش و پرورش در مدارس وابسته به این دانشگاه است.

22 تیر

با صدور حکمی؛ دبیر شورای اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد

دبیر و عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد.

19 تیر

به‌مدت ۲ روز صورت گرفت؛ رقابت ۳۳۰ دانشجو در آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

آزمون جامع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در واحد مرکز استان به‌مدت دو روز برگزار شد و بیش از ۳۳۰ دانشجو به رقابت پرداختند.

19 تیر

خالصی‌دوست خبر داد: کویر؛ مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در طرح پایش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: این دانشگاه در موضوع کویر به‌عنوان محور شناخته شده و مأموریت اصلی آن در طرح پایش است.

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه