دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

شما اینجا هستید

مرداد 1399
21 مرداد

بازدید دکتر سماکوش مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری سمنان از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان.

در جلسه‌ای با حضور مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری سمنان از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بازدید و بر ارتقاء سطح همکاری های دوطرفه تاکید شد.

تیر 1399
15 تیر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان: رهبری برنامه‌های هدایت تحصیلی بر عهده روابط عمومی دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان تأکید کرد: ‌«رهبری برنامه‌های هدایت تحصیلی در چارچوب برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و نظارت دقیق بر اجرای برنامه‌ها بر عهده روابط عمومی واحدهای دانشگاهی است.»

خرداد 1399
31 خرداد

در نخستین روز از برگزاری امتحانات پایان‌ترم: استقبال دانشجویان واحد سمنان از برگزاری امتحانات مجازی.

نوبت صبح نخستین روز امتحانات پایان نیم سال دوم 99-98دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با همکاری استادان و استقبال دانشجویان با کمترین مشکل به‌صورت مجازی برگزار شد.

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه