دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

می 2019
آوریل 2019
30 آوریل

در صورت تأیید نهایی؛ دانشگاه آزاد متولی هدایت اولویت‌های پژوهشی کمیته امداد می‌‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد سمنان گفت: در صورت تأیید دکتر طهرانچی این دانشگاه متولی هدایت نیازها و اولویت‌های پژوهشی کمیته امداد امام خمینی(ره) می‌‌شود.

29 آوریل

حجت‌الاسلام کهساری عنوان کرد: ایجاد نشاط در جامعه با ارتقای حمایت‌های فرهنگی و کاری

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌های استان سمنان احساس امنیت و ارتقای حمایت‌های فرهنگی و کاری را در راستای ایجاد نشاط در جامعه برشمرد.

29 آوریل

طی پیام صورت گرفت؛ رئیس دانشگاه آزاد سمنان، رحلت امام جمعه سابق این شهر را تسلیت گفت

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، خالصی دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در پیامی رحلت عالم فقید حجت‌الاسلام سید جلال احمد پناهی امام‌جمعه موقت سابق سمنان که براثر بیماری درگذشت را تسلیت گفت.

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه