آزمون جامع دکترای تخصصی استان سمنان سال 97

اطلاع رسانی آزمون جامع سال 97 استان سمنان

دانشجو یان گرامی با آروزی قبولی و موفقیت در آزمون جامع دکترای تخصصی ، به استحضار می رساند زمان برگزاری آزمون از تاریخ 97/10/02 لغایت 97/10/03 می باشد. اطلاعات تکمیلی در همین سایت اعلام می گردد.

اطلاعیه شماره 1: نحوه ی اطلاع رسانی به داوطلبان و آگاهی از فرآیند و زمان مصاحبه

برای اطلاع از زمان و مکان و نحوه برگزاری آزمون جامع سال 97 استان سمنان در کانال تلگرامی به آدرس telegram.me/semdrjameh97 عضو شوید.

اطلاعیه شماره 2: الزامات آزمون جامع دکترا

آزمون جامع دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان دوم و سوم دی ماه دی‌ماه برگزار می‌شود.

براساس ضوابط دانشگاه کسانی در این آزمون به عنوان قبول تلقی می‌شوند که نمره بالای ۱۶ کسب کنند.

دانشجویان برای شرکت در آزمون باید همه دروس نظری خود را با نظر گروه تخصصی و کسب حداقل معدل ۱۶ سپری کرده باشند.

براساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که برای ترم جاری انتخاب واحد کرده باشند.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس ضوابط این دانشگاه می‌توانند به دو صورت در آزمون جامع شرکت کنند یا باید حداقل نمره قبولی را کسب کنند و وارد آزمون جامع شوند یا اینکه نمره مشروط (کمتر از نمره حدنصاب) را به دست آورند و در آزمون جامع شرکت کنند و در فرصتی دیگر نمره قبولی زبان را کسب کنند.

تبصره: در سال های 97 و 98 دانشجویان دکتری استثنائاً می تواندد قبل از کسب حد نصاب نمره زبان در آزمون شرکت نمایند. در صورت قبلی در آزمون جامع، حداکثر شش ماه فرصت جهت ارائه نمره قبولی آزمون خواهند داشت و در غیر این صورت قبولی آزمون جامع ابطال می گردد.  تا پایان امسال دانشجویان دوره دکتری در ماه‌های دی، بهمن و اسفند می‌توانند در آزمون زبان EPT که متعلق به دانشگاه آزاد است شرکت کنند.

در صورتی که دانشجویان بتوانند در آزمون جامع قبول شوند و نمره زبان را نیز ارائه دهند، ترم آینده وارد تدوین مراحل اولیه رساله دوره دکتری خود خواهند شد.

- وزن امتحان کتبی و شفاهی به ترتیب 50 و 50 در صد نمره نهایی است و میانگین کل نمرات دانشجو در ارزیابی جامع نباید کتر از 15 (ورودی 94 و ماقبل) و کمتر از 16 (ورودی های 95 به بعد) باشد. دانشجو در غیر این صورت تنها یک بار دیگر می تواند  در آزمون جامع شرکت کند.

نقشه دسترسی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
آدرس: سمنان- شهرک دانشگاهی- میدان دانشگاه آزاد اسلامی-مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

نقشه راه سمنان-دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان