آموزش و اطلاع‌رسانی مهم‌ترین محورهای پدافند غیرعامل است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد سمنان گفت: مهم‌ترین محور پدافند غیرعامل آموزش است و اجرای آن باعث بیمه شدن سازمان از حادثه و بحران خواهد شد.

محمدرضا شهاب در حاشیه کلاس ضمن خدمت پدافند غیرعامل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان درباره اهمیت توجه به موضوعات پدافند غیرعامل اظهار‌ کرد: پدافند غیرعامل، آموزش مباحث لازم به افراد جامعه برای مقابله با اتفاقات و بحران‌های زیست‌محیطی و سایبری است که در ۶ جلسه کارگاهی با حضور کارشناسان مربوط به کارکنان و مدیران این واحد دانشگاهی آموزش داده شد.

وی هدف از برگزاری این کارگاه‌ها را آموزش و فرهنگ‌سازی به‌منظور بازدارندگی در برابر تهدیدات و مقابله با حوادث پیش‌بینی‌نشده عنوان کرد و افزود: با توجه به اهمیت توانمندسازی همکاران دانشگاه و مدیران اجرایی و کاهش سطح آسیب‌پذیری در برابر هرگونه تهدید اجرای چنین دوره‌هایی ضروری و الزام‌آور است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد سمنان گفت: بررسی انواع تهدیدها، اهمیت آنها و تأثیر آن بر عملکرد سازمان و راه‌های دفاع و مقابله در برابر این تهدیدها در این کارگاه موردبحث قرار گرفت.

شهاب با تأکید بر اینکه مهم‌ترین محور پدافند غیرعامل آموزش و اطلاع‌رسانی است خاطرنشان کرد: توجه جدی به مقوله آمادگی و پیشگیری و کاهش آسیب‌ها می‌تواند باعث بیمه شدن سازمان از هرگونه حادثه و بحران شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع واحد سمنان با بیان اینکه تمرکز عمده پدافند غیرعامل بر زیرساخت‌ها، عملکردها و آمادگی مجموعه‌سازمانی است تصریح کرد: باید مقوله بهینه‌سازی و کاهش خسارت در اماکن، تأسیسات و عملکردهای سازمانی به‌عنوان راهکارهای جدی مورد توجه قرار گیرند.