ابلاغ شرایط دفاع و فارغ التحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نظام پایش آزاد

در راستای پیاده‌سازی نظام پایش آزاد (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای دانشگاه آزاد اسلامی ) از طریق سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس http://ris.iau.ac.ir و پیرو ابلاغیه صادره در خصوص انجام کلیه امور مرتبط با گزارش کار پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری را از طریق سامانه مذکور به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:
 ۱) از تاریخ 98/8/1 تشکیل جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکترای تخصصی منوط به ثبت کلیه فرآیندهای پایان نامه و یا رساله از ابتدا تا تایید نهایی استاد راهنما در سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی و اخذ برگه تایید نهایی از سامانه مذکور خواهد بود.

۲) از تاریخ 98/8/1 انجام امور فارغ التحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد (به جز دوره های آموزش محور ) و دکترای تخصصی منوط به ثبت اصلاحات احتمالی اعلام شده در جلسه دفاع در سامانه مذکور تایید استاد راهنما و اخذ برگه تایید نهایی از سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی خواهد بود.

حوزه معاونت پژوهش و فناوری