امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان غیرحضوری شد.

امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به ‌صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.
در این خصوص موارد ذیل به اطلاع می رسد:

1- با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده با ستاد مدیریت کرونای استان سمنان، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، استانداری سمنان و بنا بر تصمیم شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و در راستای رفع دغدغه‌های بهداشتی ناشی از شیوع بیماری کرونا به‌ منظور حفظ سلامت استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در بستر مجازی از طریق پروفایل دانشجویی و به‌صورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می‌شود.

2- با عنایت به مجازی شدن امتحانات واحدهای  استان سمنان، دانشجویان غیر بومی نیازی به شرکت در طرح تعاون آزمون نداشته و میتوانند بدون مراجعه به واحدهای دانشگاهی محل سکونت خود در آزمون مجازی شرکت نمایند.

اما چنانچه هر یک از دانشجویان مایل به شرکت در جلسه امتحان به صورت حضوری باشند طرح تعاون همچنان به قوت خود باقی است و دانشجویان غیر بومی می توانند در نزدیک ترین واحد محل سکونت خود به صورت حضوری امتحان دهند.

3-تمامی دانشجویان بومی که امکانات لازم برای شرکت در امتحانات غیرحضوری را در دسترس ندارند می توانند بصورت حضوری طبق برنامه امتحانی در واحد دانشگاهی محل تحصیل خود با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و مراقبتی امتحان دهند.

بدیهی است فایل های آموزشی، نحوه ورود به سامانه، نحوه پاسخگویی و سایر اطلاعات مورد نیاز در اطلاعیه های بعدی به اطلاع خواهد رسید.