بازدید دکتر سماکوش مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری سمنان از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان.

در جلسه‌ای با حضور مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری سمنان از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بازدید و بر ارتقاء سطح همکاری های دوطرفه تاکید شد.

به گزارش خبرنگار ما از سمنان دکتر سماکوش مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری سمنان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان از ظرفیت ها و امکانات علمی، تحقیقاتی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی این دانشگاه بازدید کرد.

در بازدید سماکوش و هیئت همراه ضمن ادای احترام به سه شهید گمنام آرمیده در خاک این دانشگاه، قسمت هایی نظیر کارگاه ها و آزمایشگاه های فنی و مهندسی و پزشکی، مجموعه ورزشی آزادگان، دانشکده پزشکی، کتابخانه و مسجد فاطمه الزهرا سلام الله علیها مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

پس از این بازدید که به مدت ۴ ساعت به طول انجامید، طی نشستی با حضور دکتر خالصی دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان معاونین و مدیران این دانشگاه، ضمن بررسی راه‌های گسترش همکاری های دوطرفه، بر ارتقاء روابط این دو دستگاه اجرایی بر اساس تفاهم نامه همکاری تاکید شد.