با صدور حکمی؛ دبیر شورای اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد

دبیر و عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، عبدالله خالصی‌دوست دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با صدور حکمی رضا زیاری را به سمت دبیر و عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب کرد.

زیاری دارای دکتری اقتصاد با گرایش برنامه‌ریزی و توسعه بوده و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که سمت‌هایی مانند سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، معاون اداری و مالی واحد سمنان، کارشناس برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی کشوری در سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور با استفاده از سهمیه نخبگان و ... را در کارنامه خود دارد.