با مشارکت فعال دانشجویان؛ طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد

خالدیان: شناسایی و هوشیار سازی افراد جامعه نسبت به این بیماری خاموش و تهدیدکننده ازجمله اهداف اجرای این طرح بوده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد سمنان در حاشیه اجرای این طرح به خبرنگار ما در سمنان اظهار کرد: در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، اعضای این دانشکده با به‌کارگیری ظرفیت‌های موجود در ابعاد نیروی انسانی کارآزموده و تجهیزات موردنیاز، فعالانه سعی در پایش فشارخون استادان، پرسنل و دانشجویان این واحد دانشگاهی کرده‌اند.

زینب خالدیان وجود اعضاء هیأت علمی ماهر، دانشجویان آموزش‌دیده و امکانات و تجهیزات بالینی مناسب در دانشکده علوم پزشکی واحد سمنان را زمینه مساعدی برای ارائه خدمات به عموم مردم عزیز جامعه اسلامی عنوان کرد و تصریح کرد: دانشجویان رشته‌های پرستاری و مامایی در کنار اعضای هیأت علمی این گروه تلاش شایانی را برای اجرای این طرح نشان داده که در جای خود قابل‌تقدیر و ستایش است.

وی شناسایی و هوشیار سازی افراد جامعه نسبت به این بیماری خاموش و تهدیدکننده سلامت اجتماعی را ازجمله اهداف این طرح برشمرد و افزود: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان طی دو مرحله 3 روزه به اجرا درآمده است که تمامی اعضای این دانشگاه را پوشش داده است.

خالدیان خاطرنشان کرد: با شناسایی و پیگیری به‌موقع مبتلایان به فشارخون می‌توان زندگی‌بخش قابل‌توجهی از افراد جامعه را نجات داد و در هزینه‌های مربوط به‌سلامت صرفه‌جویی کرد.