با همدلی و هم‌زبانی جشن تولد 34 سالگی واحد سمنان برگزار شد.

در آستانه سال نو ویژه‌برنامه جشن همدلی و هم‌زبانی به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، گرامی داشت میلاد حضرت امام علی(ع) و روز پدر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد سمنان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در این جشن که با حضور پرشور کارکنان این واحد دانشگاهی و خانواده ایشان همراه بود، برگزاری چنین نشست‌های صمیمانه در دنیایی که فضای مجازی در آن حاکم شده است را لازمه تعاملات انسانی و زندگی واقعی دانست و اظهار کرد: امروز در شرایطی قرار داریم که فضای مجازی و مشکلات اقتصادی تعاملات انسانی و نظام خانوادگی را تهدید می‌کند. بنابراین برای حفظ ارزش‌های خانواده و تحکیم بنیان آن نیازمند ارتباطات چهره به چهره هستیم.

دکتر عبدالله خالصی دوست با اشاره به راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در 26 اسفندماه سال 1363 گفت: واحد سمنان در این 34 سال فراز و نشیب بسیاری را پشت سر گذاشته است اما آنچه مسلم است این دانشگاه یک خانواده بزرگ محسوب می شود که تاکنون موفقیت‌های زیادی در ابعاد مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کسب کرده است.

وی با تأکید بر اینکه باید قدر این خانواده بزرگ را که حاصل تلاش سالیان طولانی انسان‌های بسیاری است را دانست، تصریح کرد: برای ما افتخار بزرگی است که در این مجموعه علمی، فرهنگی و اسلامی مشغول به فعالیت هستیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان با بیش از 5 میلیون فارغ‌التحصیل را افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی این است که دانشگاهی مردمی و برای مردم است.

خالصی دوست یادآور شد: این دانشگاه مصداق بارز اصل 44 قانون اساسی است که نشانگر اهتمام مردم فرهیخته و علم پرور ایران اسلامی به علم و دانش است.

حجت‌الاسلام رضا کهساری رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان سمنان هم که دیگر سخنران این برنامه بود به موضوع خانواده و راههای تحکیم بنیان آن پرداخت و اظهار کرد: در دنیای امروز خانواده که بنیان آن را زن و شوهر تشکیل می‌دهند نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

وی گفت: چراغی که روشن می‌کنید نیاز به رسیدگی و سوخت دارد. چراغ عشق هم در زندگی نیاز به سوخت دارد.

عواملی که پایه‌های خانواده را سست می‌کند، نحوه ابراز محبت، هیجان‌انگیز کردن فضای زندگی، انجام بهترین کارها برای فرزندان و توجه به زیبایی و سلامتی ازجمله محورهایی بود که سخنرانی کهساری در این جشن را تشکیل داد.

گفت‌وگوی صمیمانه با یک نفر از بازنشستگان، سرود آئینی با اجرای علی صنعتی دانشجوی رشته حقوق واحد سمنان، پخش کلیپ‌های تولیدی در روابط عمومی این واحد، مسابقه حضوری از دیگر برنامه‌های این جشن خاطره‌انگیز بود.

جشن همدلی و هم‌زبانی به همت روابط عمومی واحد سمنان و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع، شب گذشته در سالن آمفی‌تئاتر فرزانگان این واحد دانشگاهی برگزار شد و در انتها حاضران در این مراسم با شرکت در ضیافت شام که به همین منظور تدارک دیده‌شده بود در فضایی صمیمی و آکنده از مهر و محبت لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کردند.