برای نخستین بار در استان سمنان: برگزاری اردوی آمادگی تیم والیبال پسران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان

با هدف شناسایی والیبالیست های مستعد در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی نخستین اردوی آمادگی تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد سمنان برگزار شد.

مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اعلام این خبر به خبرنگار ما در سمنان اظهار کرد: اردویی با این کیفیت برای نخستین بار در سطح واحد های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است که امیدواریم منتج به نتیجه مطلوب شود.

حسن رستم زاده گفت: با حمایت و تایید ریاست استان و معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تصمیم بر این شد تا با توجه به تعداد واحدهای موجود در استان و با هدف استفاده از تمامی پتانسیل ورزشی موجود  تیم های ورزشی به صورت منتخب با محوریت دانشگاه اعزام کننده به مسابقات سراسری اعزام شوند.

وی افزود: به این ترتیب و با برگزاری اردوهای از این دست می‌توانیم بهترین های استان را به ورزش کشور و دانشگاه معرفی کنیم.

رستم زاده با اشاره به نتایج کسب شده توسط دانشجویان ورزشکار استان در مسابقات سال جاری گفت: امسال توانستیم با این سیاست کسب نایب قهرمانی بدمينتون دختران، 3 نشان در مسابقات کاراته برادران، 3 نشان در مسابقات تکواندو دختران و عنوان تنیس باز مستعد جوان در مسابقات تنیس روی میز سراسری دانشجویان را از آن خود کنیم.

وی از همراهی مدیران و مسئولین تربیت بدنی استان تقدیر کرد و گفت: موفقیت های ورزشی کسب شده در استان نتیجه همراهی و حمایت روسا و مسئولین واحد های دانشگاهی و همدلی ایجاد شده بین دست اندرکاران ورزش این واحدها است. رستم زاده در خاتمه از تشکیل اردوی تیم های هندبال و فوتبال دانشجویان خبر داد و گفت: این اردوها به مرکزیت واحد دامغان و مرکز شهمیرزاد برگزار می‌ شود.

مسابقات سراسری دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های والیبال، فوتبال و هندبال در آذر ماه سال‌جاری در شهرهای نجف آباد، بوشهر و شیراز برگزار می شود.