برگزاری بخش شفاهی آزمون دکتری در واحدهای دانشگاه آزاد استان سمنان

دکتر نادر رهبر با اعلام این خبر به خبرنگار ما در سمنان اظهار کرد: بخش شفاهی آزمون جامع دکترا بر اساس مصوبه و نظارت کمیته ارزیابی استان سمنان در واحدهای استان در حال برگزاری است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد سمنان با اشاره به فرآیند برگزاری بخش کتبی این آزمون در واحد مرکز استان گفت: در برگزاری این بخش از آزمون که با شرکت بیش از 250 نفر دانشجو انجام پذیرفت کارگروه‌های تخصصی مرکب از استادان و مدیران گروه‌های مربوط به هر رشته به‌صورت جداگانه تشکیل شد که پس از تعیین سرفصل‌های دروس امتحانی توسط این کارگروه‌ها ، سؤالات طراحی شده و با در نظر گرفتن تمام شرایط و جوانب امنیتی به واحد سمنان تحویل و طی دو روز در روزهای یکشنبه و دوشنبه 5 و 6 دی‌ماه برگزار شد.

رهبر با یادآوری نحوه محاسبه نمرات آزمون جامع دکتری و زمان اعلام نتایج تصریح کرد: بر اساس آیین‌نامه مربوطه،  در این آزمون  50 درصد نمره به بخش کتبی و 50 درصد دیگر به بخش شفاهی اختصاص داشته و حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از برگزاری آزمون، نمرات اعلام و دانشجویان قبول شده، وارد مرحله پژوهشی می‌شوند.

وی درباره  دانشجویانی که نمره قبولی آزمون زبان را تا این مرحله کسب نکرده‌اند گفت: این دانشجویان 6 ماه فرصت دارند تا نمره قبولی را ارائه دهند در غیر این صورت قبولی آن‌ها در آزمون جامع لغو می‌شود.

تعریف نشده