به‌مناسبت اربعین حسینی برگزار شد؛ آیین عزاداری و دسته‌روی در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

آیین عزاداری و دسته‌روی در آستانه اربعین حسینی با حضور مسئولان و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد سمنان، ظهر امروز آیین عزاداری و دسته‌روی با حضور جمعی از استادان، کارکنان، شیفتگان و دل‌سوختگان حسینی در فضای عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

عزاداران سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با تشکیل دسته عزاداری از محل مسجد فاطمه الزهرا(س) از جوار گلزار شهدای گمنام آرمیده در خاک این واحد دانشگاهی عبور کرده و با طی مسیر از بلوار اصلی این دانشگاه در محل ساختمان اداری تجمع و با سینه‌زنی و نوحه‌سرایی عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت ابراز کردند.