به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد؛ برگزاری دوره درجه ۳ مربیگری تکواندو با حضور ۳۲ ورزشکار در سمنان

مجید مولایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در سمنان، درباره دوره آموزشی مربیگری درجه ۳ کشوری تکواندو اظهار کرد: «دوره مربیگری درجه ۳ تکواندو بر اساس برنامه‌ریزی فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران در بازه زمانی ۷ تا ۱۱ بهمن‌ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.»

وی هدف از برگزاری این دوره را ارتقای سطح علمی، دانش فنی و تخصصی و در راستای توانمندسازی مربیان، ورزشکاران و علاقه‌مندان به این ورزش پرطرفدار المپیکی دانست و افزود: «این کارگاه هفت‌ روزه با حضور ۳۲ نفر از ورزشکاران اقصی نقاط کشور از استان‌های تهران، مازندران، لرستان، اصفهان، کردستان، گیلان، کهکیلویه و بویراحمد، البرز و سمنان برگزار شد.»

داور بین‌المللی تکواندو بیان کرد: «این دوره در فضایی آکنده از انگیزه و صمیمیت برگزار و ابراز رضایت شرکت‌کنندگان از کیفیت برگزاری، نشان از اقبال ورزشکاران به برگزاری این‌گونه کارگاه‌ها در محیط‌های دانشگاهی و علمی دارد.»

مولایی بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در اجرای این دوره را از جمله ویژگی‌های بارز این دوره توصیف و ابراز امیدواری کرد: «با توجه به امکانات فراهم شده و زیرساخت‌های بسیار مناسب ورزشی در این واحد دانشگاهی به‌ویژه مجموعه فاخر ورزشی آزادگان تلاش بر این است تا از ظرفیت‌های موجود در راستای آموزش‌های تخصصی و کاربردی بهره برده شود.»

مسئول کمیته آموزش هیئت تکواندو استان سمنان یادآور شد: «اصول آمادگی جسمانی، روانشناسی ورزشی، تغذیه ورزشی، آناتومی، علم تمرین، استعدادیابی، رشد و تکامل، فیزیولوژی، حرکت‌شناسی، اخلاق در ورزش، یادگیری حرکتی، آسیب‌شناسی ورزشی، اصول مربیگری و حقوق ورزشی سرفصل‌های اصلی دوره مربیگری درجه ۳ کشوری بود.»