بیانیه حمایت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان از مواضع انقلابی دکتر علی‌اکبر ولایتی

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با صدور بیانیه‌ای از مواضع انقلابی دکتر علی‌اکبر ولایتی حمایت کرد.

به گزارش خبرنگار ما در متن این بیانیه آمده است:

باسمه‌تعالی

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای مبارک انقلاب اسلامی ایران در عرصه علمی بوده که نقش مهمی را در رشد آموزشی و فرهنگی کشور از بدو تأسیس تاکنون ایفا کرده است. امام خمینی (ره) در خصوص جایگاه والای دانشگاه می‌فرمایند: «دانشگاه مرکز سعادت و در مقابل، شقاوت یک ملت است. از دانشگاه باید سرنوشت یک ملت تعیین شود . دانشگاه خوب یک ملت را سعادتمند می‌کند و دانشگاه غیر اسلامی و بد یک ملت را به عقب می‌زند.»

این فراز از سخنان رهبر فقید انقلاب اسلامی به‌خوبی اهمیت و جایگاه والای دانشگاه را نمایان می‌کند. در آموزه‌های اسلامی، همواره علم‌آموزی با تهذیب و دین‌داری همراه بوده است و این، حکایت از تقدس فرایند تعلیم و تربیت دارد. تاکید مکرر قرآن بر تهذیب و تعلیم، دو رسالت بزرگ پیامبران، الگوی روشنی را پیش روی کسانی می‌نهد که گام درراه پیامبران الهی می‌گذارند و رسالت آموزش و راهبری را بر دوش می‌کشند. بنابراین استادان وارث انبیاء محسوب می‌شوند و باید آموزش را همراه با اشاعه تقوا انجام دهند. از طرف دیگر دانشگاه هم منشا دردها و فسادهای موجود و هم منشا اصلاح کشور است و بسته به اینکه دانشگاه‌ها، استادان و دانشجویان چه جهت‌گیری‌هایی داشته باشند ثمرات آن نیز مشخص خواهد شد.

انتصاب دکتر ولایتی توسط رهبر فرزانه انقلاب به سمت رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و به‌تبع آن به‌عنوان رئیس هیات امنای این دانشگاه  موضوعی بااهمیت و حاوی پیام‌های مهمی بود. جناب آقای دکتر ولایتی خود را متعهد به اصلاح دانشگاه دانست و ظرف مدت کوتاهی تغییرات اساسی در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرد. این تغییرات اردوگاه نیروهای انقلابی را به آینده این دانشگاه امیدوار کرد و حتی منتقدان سابق ایشان، اقدامات شجاعانه دکتر ولایتی را در برخورد با باند قدرت و ثروت دانشگاه موردتمجید و ستایش قراردادند. ایشان با مدیریت عالمانه و مدبرانه خود در برابر نا عدالتی‌ها و بعضا نامهربانی‌ها ایستاد و از بروز هرگونه مشکلات برای این نهاد مقدس ممانعت به عمل آورد و بذر امید را در دل  استادان، کارکنان و مشتاقان به دانشگاه زنده کرد تا دست در دست هم دانشگاه آزاد اسلامی را به آن رشد و بالندگی واقعی که شایسته آن است، برسانیم. ایشان هر چه در وسع و توان خود دارد برای خدمت به‌نظام و مردم به کار گرفته و بارهای زمین‌مانده‌ای را که بعضا دیگران از به مقصد رساندن آن شانه خالی کرده‌اند، به دوش می‌کشد. در همه جای دنیا رسانه‌های آن کشور می‌کوشند تا از شخصیت‌های برجسته خود تجلیل و تقدیر کنند اما جای تاسف است که برخی با حملات رسانه‌ای به بهانه‌های مختلف و عدم درک صحیح سخنان ایشان و تحلیل‌های مغرضانه  در کشور می‌خواهند چهره یکی از سرمایه‌های ارزشمند انقلاب و نظام را تخریب کنند.

ما اساتید بسیجی ضمن هشدار به کسانی که در پی تضعیف شخصیت‌ها و ارزش‌های اسلامی و انقلابی و ایجاد جو بی‌اعتمادی در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، اعلام می‌کنیم که از مواضع انقلابی و دلسوزانه دکتر ولایتی در ایجاد تحولات علمی، فرهنگی و اداری در دانشگاه آزاد اسلامی حمایت قاطع می‌کنیم و امیدواریم با عنایت خداوند متعال شاهد تحولات روزافزون این دانشگاه توسط مسئولان متعهد و با بصیرت باشیم و از هیچ کوشش و حمایتی در این خصوص دریغ نخواهیم کرد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سمنان