تحقق ۱۴۴ درصدی اهداف پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سمنان اعلام کرد: اهداف پژوهشی در بندهای درآمدزایی و تولیدات علمی توافق‌نامه عملیاتی با سازمان مرکزی ۱۴۴ درصد محقق شد.

علی جهان با تشریح فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به خبرنگار خبرگزاری آنا در سمنان گفت: در توافق‌نامه عملیاتی حوزه پژوهشی که در سال گذشته بین معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه با دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان امضا شد، این واحد دانشگاهی توانست ۱۴۴ درصد از اهداف مشخص را پوشش دهد.

وی با ذکر این مطلب که سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سهمی از فعالیت‌های پژوهشی برای استان‌ها تعریف کرده که این فعالیت‌ها بین واحدهای استانی طبق جدول برآورد تقسیم شده افزود: بر اساس این جدول واحد سمنان بیشتر تعهدات این توافق‌نامه را ۱۰۰ درصد پوشش داده و در بسیاری از موارد توانسته به رشد قابل‌توجهی دست یابد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با یادآوری اخذ مجوز فعالیت دو مرکز تحقیقات جدید بر اساس نیازهای استان افزود: با توجه به اینکه سازمان مرکزی این دانشگاه صرفاً به مراکز تحقیقاتی مأموریت‌گرا مجوز فعالیت می‌دهد بر این اساس استان سمنان به‌عنوان استانی که دارای زمینه مناسبی برای توسعه گردشگری است و استانی که نیازمند توسعه اشتغال است توانست دو مجوز مرکز تحقیقات «گردشگری در دامنه جنوبی البرز» و«کارآفرینی و ایده‌پردازی» را اخذ کند که با توجه به توافق‌نامه تعهدات این موضوع ۲۰۰ درصد تحقق‌یافته است.

جهان با اعلام این مطلب که درآمد حاصل از برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، آزمایشگاهی و کارگاهی (ساها) و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و همکار استاندارد و... با ۱۴۰ درصد تحقق در توافق‌نامه مواجه بوده‌ایم به انتشار مقالات این واحد دانشگاهی در پایگاه‌های اسنادی بین‌المللی اشاره کرد و به آنا گفت: نمودارها، مقاله‌های ثبت‌شده در پایگاه scopus رشد ۲۶۶ درصدی و مقالات ثبت‌شده در پایگاه IsI)wos) دارای عملکرد مطلوب بوده است.

وی با بیان اینکه در موضوع طرح‌های برون‌دانشگاهی با توجه به توافق‌نامه ۱۶۴ درصد تحقق داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت‌های مطالعاتی و برگزاری استارت‌آپ ویکند را هم در دستور کار قرار داده و عملیاتی کرده‌ایم.

به گزارش آنا، توافق‌نامه عملیاتی پژوهشی برای نخستین بار در سال ۹۷ بین معاونت پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها به امضا رسید.