تکریم بزرگان و مفاخر چراغ راهی برای رسیدن به سعادت است

عبدالله خالصی دوست:

تجلیل و تکریم بزرگان و مفاخری که سرمایه‌های بزرگ اجتماعی هستند  چراغ راهی برای رسیدن به سعادت است.

به گزارش روابط عموی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در پیامی با اشاره به برگزاری  آئین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی حاج ملاعلی سمنانی معروف به حکیم الهی که از علمای متبحر و حکمای بزرگ قرن اخیر سمنان است تجلیل و تکریم بزرگان و مفاخری که سرمایه‌های بزرگ اجتماعی هستند را چراغ راهی برای رسیدن به سعادت دانست.

در متن این پیام آمده است: خداوند عالم متعال را سپاس که روح تشنه و دل بی‌تاب و سرشار از نیاز مردمان قدرشناس این سرزمین کهن و عالم پرور را به تجلیل از شخصیت حکیمی فرزانه و بلندمرتبه واداشت که درگیر و دار این نابسامانی‌های دنیوی، توجه به انسان‌های وارسته‌ای چون حاج ملاعلی سمنانی، نسیم خنکی در کویر سوزان گمراهی و چراغ راه سعادت نوع بشر است.

امروز شاهد آنیم که فرهیختگان این مرزوبوم در تلاشی ستودنی برآنند تا حجاب از چهره والای عرفانی و معنوی این عالم جلیل‌القدر برداشته و حقیقت وجودی چنین اسطوره‌های افلاکی خاک‌نشین را برای نسل جدید عریان سازند.

تشعشع انوار نورانی و ملکوتی حکیم الهی سمنانی به‌قدری تابان است که در طول حیات معنوی پر خیروبرکت شان طی قرن گذشته روشنی‌بخش فضای اندیشه فلسفی و کالبد وجودی علاقه‌مندان و دلدادگان ایشان بوده است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بازشناسی اندیشه و سیر و سلوک معنوی این عالم ربانی را متضمن ادای حق این بزرگ‌مرد عارف زاهد می‌داند که باعث شده مریدان و دلدادگان آستان مقدسش گرد هم‌آیند و با تمسک به سیره علمی و عملی ایشان برای ادامه حیات دنیوی و رسیدن به سرمنزل اخروی از ظرفیت وجودی این عالم متبحر و حکیم بزرگ و زاهد فرزانه توشه برگیرند.

ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران و بانیان این اقدام ستوده امید است ادامه این روند و تجلیل و تکریم بزرگان و مفاخری که سرمایه‌های بزرگ اجتماعی و ستارگان بی‌بدیل اخلاق، دیانت و انسانیت هستند به‌ویژه آنان که در قید حیاتند و فرصت نفس کشیدن در هوای ملکوتی‌شان نصیب نسل ما شده است. بتواند چراغ راه ره پویان امروز و سالکان فردا دررسیدن به قله‌های سعادت باشد.