خالصی‌دوست خبر داد: ایجاد ۲ رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: این دانشگاه در دو رشته حقوق و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی پیوسته برای نخستین‌بار در نیمسال دوم ۹۸-۹۷ دانشجو می‌پذیرد.

عبدالله خالصی‌دوست در گفتگو با روابط عمومی واحد سمنان از اضافه‌شدن ۲ رشته جدید به رشته‌های مقطع کارشناسی بدون آزمون این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با برخورداری از زیرساخت‌های شایسته و درخور توجه، بستر مناسبی را برای توسعه رشته‌های تحصیلی فراهم آورده است.

وی تلاش برای تکمیل بستر آموزشی و ایجاد مجموعه کاملی از رشته‌های کاربردی بر اساس نیاز مخاطبان در مقاطع مختلف از کاردانی تا کارشناسی را ازجمله اهداف این دانشگاه عنوان کرد و افزود: بحمدالله این واحد دانشگاه در ۳ دهه تلاش و سابقه درخشان خود در راه‌اندازی رشته‌های پرمخاطب و کاربردی موفق عمل کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با اشاره به گستردگی و تنوع رشته‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری واحد سمنان افزود: خوشبختانه با ایجاد دو رشته حقوق و مدیریت مالی که ازجمله مطالبات مردم فرهنگ‌دوست و عالم‌پرور سمنان بوده است، امکان ادامه تحصیل از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی برای علاقه‌مندان در این رشته‌ها و سایر رشته‌های موجود به‌خوبی فراهم‌شده است.

خالصی دوست- سمنان

خالصی‌دوست تعداد رشته‌های تحصیلی این دانشگاهی را ۱۴۰ رشته عنوان کرد و افزود: با توجه به آغاز ثبت‌نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی نیم سال دوم ۹۸-۹۷ این دانشگاه، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس: www.azmoon.org برای ثبت‌نام و تکمیل پرسشنامه‌های مربوط اقدام کنند.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با دارابودن رشته‌های کاربردی در مجموعه‌های مختلف نظیر حقوق، روانشناسی، مدیریت، مهندسی پزشکی و ۱۳۶ رشته کاربردی دیگر و امکانات آموزشی، پژوهشی و تسهیلات رفاهی نظیر وام‌های صندوق رفاه، تقسیط شهریه، خوابگاه‌های دانشجویی، استفاده رایگان اینترنت پرسرعت در کنار مجموعه کم‌نظیر کارگاهی، آزمایشگاهی، آموزشی و ورزشی پیشرفته به‌عنوان یک برند آموزشی در مرکز استان مطرح بوده و فرصت بسیار خوبی را برای فرزندان این مرزوبوم و علاقه‌مندان به ادامه تحصیل فراهم آورده است.

به گزارش آنا، علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به آدرس: www.semnaniau.ac.ir مراجعه کنند.