خالصی‌دوست عنوان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در پدافند غیرعامل

جلسه پدافند غیر عامل دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با حضور مدیران استانی این ستاد در واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر عبدالله خالصی دوست در جلسه کمیته پدافند غیرعامل واحد سمنان که با حضور مدیران اجرایی استانداری سمنان برگزار شد هدف کلی پدافند غیرعامل را استفاده از ابزارها و امکانات موجود در جامعه و کشور برای مقابله با بحران‌ها بیان کرد و گفت: امنیت در همه ابعاد آن مهم‌ترین رکن یک جامعه است پس پیش از اینکه مسئله‌ای بروز کند پیش‌بینی‌های لازم برای کنترل و مدیریت مسائل و یا بحران‌های احتمالی صورت پذیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با اشاره به نمونه‌هایی از حوادث اخیر شناسایی نقاط ضعف‌ها و آسیب‌ها را از اصول پدافند غیرعامل برشمرد و تأکید کرد: پیش از اینکه حادثه‌ای به وجود آید و با صرف هزینه‌های کلان مادی و معنوی و بسیج امکانات تبعات آن جبران شود، لازم است نقاط ضعف‌ها را تشخیص و قبل از وقوع حادثه پیشگیرانه عمل کنیم .

وی با بیان اینکه از دغدغه‌های مهم حکومت و حاکمیت تامین امنیت، سلامت و شادابی مردم است، تعامل تمامی نهادها، ارگان‌ها و قشرهای مختلف مردمی در این زمینه را لازمه تحقق این دغدغه دانست و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هم به‌تبع وظایف ذاتی خود که از جمله نهادهای غیردولتی غیرخصوصی محسوب می‌شود و به تعبیری از مردم و برای مردم است خود را موظف می‌داند امکاناتش را در خدمت جامعه و برای مردم بگذارد.

خالصی دوست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی محصول انقلاب اسلامی و قریب به 4 دهه است به‌صورت فراگیر و گسترده در عرصه علم و دانش، تحقیق و پژوهش فعالیت می‌کند و با تربیت نیروهای متخصص دستاوردهای ارزشمندی را به جامعه و مردم ارائه داده است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها افزود: امروز شاهد آنیم دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل کرده‌اند در عرصه مدیریت کشور به‌ویژه در بخش‌های فنی و تخصصی نقش تاثیرگذار خود را به‌خوبی ایفا می‌کنند.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به پتانسیل بالایی که دارد فارغ از امکانات مادی، یک پتانسیل بالقوه دارد به نام نیروی انسانی متخصص و ماهر که می‌تواند یاری‌رسان حوزه‌های مختلف اجتماعی در امر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران باشد.

در ادامه چهارمین جلسه پدافند غیرعامل واحد سمنان که با حضور ایرج کارخایی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان سمنان، کارشناسان این حوزه و معاونین و مدیران اجرایی این واحد دانشگاهی برگزار شد، حاضران با بیان دیدگاه‌ها و ارائه راهکارهای اجرایی به بررسی صورت‌جلسات پیشین و رفع موانع اجرایی پرداختند.