در دیدار مشاوران ارشد کنکور از واحد سمنان مطرح شد؛ لزوم اطلاع‌رسانی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی.

مشاوران ارشد کنکور و انتخاب رشته دانشگاه در شهرستان سمنان در بازدید از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بر معرفی ظرفیت‌های کم‌نظیر این دانشگاه تأکید کردند.

مشاوران ارشد کنکور و انتخاب رشته دانشگاه در شهرستان سمنان از امکانات، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بازدید و در نشستی با عبدالله خالصی‌دوست رئیس این دانشگاه درباره تداوم افتخارات و ارتقای ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه مردمی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

شرکت‌کنندگان در این نشست با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش عالی کشور، وجود دانشگاه‌ها و مؤسسات نوظهور و کم‌ظرفیت را از چالش‌های اصلی آموزش عالی دانسته و بر معرفی و اطلاع‌رسانی ظرفیت‌های شگفت‌آور و کم‌نظیر دانشگاه آزاد اسلامی در جامعه تأکید کردند.

اجرای تور مجازی، پخش کلیپ، بازدید از مجموعه فاخر ورزشی آزادگان و مجموعه کارگاهی واحد سمنان از دیگر برنامه‌هایی بود که به همت روابط عمومی اجرا شد.

به گزارش آنا، این برنامه ارتباطی که با همراهی معاونت‌های آموزشی، پژوهش و فناوری، اداری و مالی و تربیت‌بدنی برگزار شد در چارچوب برنامه هدایت تحصیلی دانشگاه و با هدف آشنایی با دیدگاه‌ها، معرفی رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، آشناسازی و جلب همکاری‌های این گروه تأثیرگذار و مرجع ارتباط اجتماعی صورت پذیرفت.