در رشته‌های تنیس روی میز و بدمینتون صورت گرفت؛ قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در مسابقات استانی

تیم کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به مقام قهرمانی رقابت‌های تنیس روی میز و بدمینتون واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان دست یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مسابقات ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در دو رشته تنیس روی میز و بدمینتون به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار و برندگان این مسابقات معرفی شدند.

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با حضور در جمع ورزشکاران اظهار کرد: «مسابقات ورزشی همواره فرصت مناسبی برای تحکیم پیوندهای دوستی میان کارکنان واحدهای دانشگاهی است.»

علیرضا مرتضایی هدف از این رقابت‌ها را افزایش روحیه همدلی و تزکیه نفس دانست و افزود: «این مهم است که کارکنان و اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی به سلامت جسمی خود در خلال تمام مشغله‌های شغلی اهمیت دهند.»

وی با تشکر از میزبانی شایسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: «راهکار خروج از جمود کاری، ترغیب و تشویق برای انجام فعالیت‌های ورزشی است.»

قهرمانی سمنان

این دوره از مسابقات در دو بخش تیمی و انفرادی و با حضور ۲۴ ورزشکار از واحدهای سمنان، دامغان، شاهرود و گرمسار برگزار شد که در نهایت تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در رشته‌های بدمینتون و تنیس روی میز توانست همزمان مقام قهرمانی تیمی را از آن خود کند.