در نشست مشترکی تأکید شد؛ ارتقای همکاری دانشگاه‌های آزاد اسلامی و علوم پزشکی استان سمنان

راه‌های همکاری متقابل در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان ظهر امروز در جلسه نشست مشترک اعضای هیئت رئیسه واحد سمنان و دانشگاه علوم پزشکی استان که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: «مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به رسالتی که بر عهده دارد یک دانشگاه علمی، فرهنگی و اجتماعی است که منطبق با مأموریت‌های وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در عرصه آموزش عالی مشغول به فعالیت است.»

عبدالله خالصی‌دوست توسعه کمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی بر مبنای سند جامع آمایش علوم پزشکی را در راستای مأموریت‌های ورزات بهداشت، درمان و آموزشی و پزشکی عنوان کرد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی در طول حیات پرخیر و برکت خود تلاش کرده تا بتواند در حوزه آموزش عالی به دولت و جامعه اسلامی کمک شایسته‌ای کند.»

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هدف از تشکیل این نشست را همفکری و هم‌افزایی برای بهبود فرآیندهای کاری و توسعه کمی و کیفی فضای آموزش و پژوهش عنوان کرد و با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست آن را فصلی تازه برای ایجاد تحول در زمینه آموزش عالی استان سمنان دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان جایگاه آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های این استان را یادآور شد و تأکید کرد: «استان سمنان با دارابودن ظرفیت‌های مهم دانشگاهی، استادان برجسته و دانش‌آموختگان ساعی می‌تواند در ارتقای آموزش عالی بیش‌ازپیش موفق عمل کند.»

نوید دانایی، امکانات آموزشی و پژوهشی استان سمنان را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: «با برنامه‌ریزی مناسب، در سایه تعامل و همکاری و با انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک می‌توان در عرصه‌های مختلف درمان، آموزش، پژوهش و بهداشت جامعه گام‌های سازنده‌ای را برداشت.»

در ادامه این نشست شرکت‌کنندگان با امکان‌سنجی اجرای تفاهم‌نامه مشترک به‌منظور تأمین عضو هیئت علمی، حمایت دانشگاه علوم پزشکی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، تشکیل شورای مشترک همکاری، بین‌المللی‌سازی و موضوعات مرتبط با توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌ها به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.