در کارگاهی یک‌روزه برگزار شد؛ آموزش پردازش تصویر و نرم‌افزار MATLAB در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان.

عضو هیئت علمی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: کارگاه آموزشی یک‌روزه پردازش تصویر و نرم‌افزار MATLAB در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سید‌فرهود موسوی‌زاده در گفتگو با خبرنگار ما در سمنان از تلاش انجمن علمی مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برای برگزاری کارگاه آموزشی یک‌روزه پردازش تصویر و نرم‌افزار MATLAB خبر داد و اظهار کرد که امروزه فنّاوری اين امكان را فراهم آورده تا تصاوير به‌صورت ديجيتال دريافت و ذخيره شوند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: برای به دست آوردن نتايج بهتر گاهی لازم است تا بر روی اين تصاوير تغييراتی صورت گيرد، اين تغييرات سه‌هدف عمده پردازش، آناليز و درک تصوير را دنبال می‌کند.

عضو هیئت علمی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افزود: یکی از دلایلی که سیستم‌های كامپيوتری پردازش تصوير به وجود آمده آن است که با سرعت و دقت بهتر بتوان اين اعمال را انجام داد.

موسوی‌زاده با توجه به برگزاری کارگاه یک‌روزه آموزش پردازش تصویر و نرم‌افزار MATLAB در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، هدف از برگزاری این دوره را ارتقای سطح دانش علمی و آشنایی دانشجویان با پردازش تصویر و ویدئو و توانایی تجزیه ‌و تحلیل تصاویر ویدیویی با استفاده از نرم‌افزار MATLAB عنوان کرد.

وی در مورد سرفصل‌های آموزشی این دوره اظهار کرد: آشنایی با کاربردهای پردازش تصویر در پزشکی، آشنایی با سیستم‌های تصویرگر پزشکی و برخی مزایا و معایب هر سیستم تصویرگر و بررسی کاربرد پردازش تصویر در مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ازجمله سرفصل‌ها و موضوعاتی بود که در این کارگاه آموزشی به آن پرداخته شد.

به‌گزارش آنا، کارگاه یک‌روزه پردازش تصویر و نرم‌افزار MATLAB به همت انجمن علمی مهندسی پزشکی و همکاری باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در محل ساختمان دانشکده فنی این دانشگاه برگزار و در پایان به ‌تمام دانشجویان شرکت‌کننده در این دوره گواهی حضور اعطا شد.