دستور العمل امتحان مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان ترم دوم 99-98 ** ویدئو آموزشی: طریقه ارسال پاسخنامه امتحانی** ویدئو آموزشی: نحوه شرکت در آزمون های آنلاین در سامانه سیدا

دستور العمل امتحان مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان  ترم دوم 99-98 (راهنمای دانشجویان) 29 خرداد 99

1- ورود به سامانه امتحانات مجازی از طریق سامانه سیدا به آدرس زیر امکان پذیر است:

2- برای ورود به جلسه امتحان، بر روی آیکون »آزمون آنلاین« کلیک کنید. ورود به این قسمت، حتی قبل از شروع امتحانات شما امکان پذیر است. بنابراین توصیه می شود که تا این مرحله را قبلا ً آزمایش و تمرین کنید.

تذکر مهم: در حال حاضر به دلیل عدم بارگزاری سوالات توسط اساتید گزینه آزمون آنلاین فعال نمی باشد . به محض بار گزاری سوالات گزینه آزمون آنلاین فعال خواهد شد . و سپس در زمان امتحان امکان دسترسی فراهم خواهد بود.

3- با وارد شدن به لینک آزمون آنلاین، اطلاعات درسها و تعداد سوالات و مدت امتحان (به دقیقه) که توسط استاد درس مشخص شده است، نمایش داده می شود.
در صورتی که زمان امتحان درس رسیده باشد، می توانید به سوالات امتحان دسترسی پیدا کنید.

4- نحوه پاسخ به سوالات:
4-1 – پاسخ به سوالات تستی به صورت آنلاین بوده و توجه داشته باشید که پس از پاسخ به هر سوال امکان بازگشت به سوال قبل وجود نخواهد داشت. بنابراین در پاسخ به سوالات دقت کافی را داشته باشید.

4-2 – در صورت امکان، پاسخ ها را در فایل ورد دانلود شده تایپ کرده، در سایت بارگذاری نمائید. همچنین، در پاسخ به سوالات تشریحی می توانید جواب را در پاسخنامه با خط خوش و خوانا نوشته، از آنها عکس بگیرید و در انتهای جلسه 10 دقیقه فرصت دارید تا پاسخنامه را به ایمیل استاد که در سربرگ سوالات داده می شود ارسال نمایید. بدیهی است پس از گذشتن 10 دقیقه از زمان امتحان پاسخنامه توسط استاد مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. پیشنهاد می شود علاوه بر ارسال پاسخنامه به ایمل استاد، آنرا به ایمیل مدیر گروه نیز ارسال نمایید.

4-3 -لطفاً بررسی کنید که کیفیت (وضوح) تصویر جواب ها برای تصحیح توسط استاد مناسب باشد.

4-4- حتما نام درس، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود را بر روی پاسخنامه بنویسید.

5- دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که برای حضور در جلسه آزمون مجازی باید حتما بدهی خود را پرداخت نموده باشید تا فایل مالی شما باز بوده و نرم افزار بتواند امکان دسترسی شما را به سیستم آزمون آنلاین فراهم آورد. در غیر اینصورت امکان آزمون آنلاین برای شما وجود نخواهد داشت.

6- جهت شرکت در آزمون آنلاین توصیه اکید می شود که با لپ تاپ یا کامپیوتر وارد جلسه آزمون شده و پیش از آزمون از شارژ دستگاه، سرعت مناسب اینترنت و شارژ اینترنت خود مطمئن شوید تا در حین آزمون دچار قطعی و اشکال در روند پاسخ دهی نشوید.

7- به اطلاع می رساند، مطابق بخشنامه های سازمان مرکزی ، برگزاری امتحان مجدد غیر ممکن می باشد. لذا برنامه ریزی لازم را جهت شرکت در آزمون راس ساعت و زمان مقرر داشته باشید.

8- اطلاع رسانی و پشتیبانی دانشجویان توسط پشتیبان های واحدها و دانشکده ها و اداره کل فناوری اطلاعات و نیز از طریق کانال تلگرامی روشنا و گروه های پشتیبانی موجود در فضای مجازی صورت خواهد گرفت. شماره تلفن های پشتیبانی به شرح زیر می باشد:

مدیر آموزش: آقای دکتر عابدینی
دفتر فناوری اطلاعات: (پشتیبانی مجازی)
دفتر معاون آموزشی:
اداره امتحانات واحد سمنان:
مدیر مالی آقای عنایت زاده:
تلفن داخلی  3011
تلفن مستقیم  02333654034
تلفن همراه  09122313224

مسئول مالی دانشجویی خانم یزدانی پور:
مستقیم 02333654017
تلفن داخلی  3022