رئیس سمای سمنان مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان حامی آموزش و پرورش در حوزه سما

رئیس سمای سمنان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به‌عنوان حامی اصلی توسعه آموزش و پرورش در مدارس وابسته به این دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی واحد سمنان، در راستای سیاست‌های توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در حوزه آموزش‌های عمومی و مهارتی، گروه کارشناسی وزارت آموزش و پرورش پیش از ظهر امروز از ظرفیت‌های این دانشگاه بازدید کردند.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در حاشیه این بازدید گفت: بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور توانمندسازی جوانان و نسل آینده‌ساز کشور از جمله اهداف اصلی در سیاست‌های امروز این دانشگاه است.

علیرضا ارغوان هدف از این بازدید را آشنایی متولیان امر در وزارت آموزش و پرورش با توانمندی‌های مجتمع آموزشی و فرهنگی سمای واحد سمنان و معرفی امکانات و ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به‌عنوان حامی اصلی توسعه آموزش و پرورش در مدارس وابسته به این دانشگاه بیان کرد.

وی از دیدار این گروه کارشناسی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان خبر داد و اظهار کرد: عبدالله خالصی‌دوست در این دیدار امکانات و سرمایه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را از مردم و در خدمت مردم دانسته و بر گسترش حمایت‌های این دانشگاه از مجموعه سما تأکید کرد.

تلاش برای دریافت مجوز رشته‌های مختلف نظیر هنرستان ورزش دخترانه از جمله اقداماتی است که حوزه معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی واحد سمنان در دستور کار قرار داده است.