رشته مهندسی سخت‌افزار کامپیوتر در واحد سمنان مجوز گرفت

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در رشته سخت‌افزار کامپیوتر در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 برای نخستین بار بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر نادر رهبر معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان گفت: این واحد دانشگاهی با درک از شرایط سخت و تحریم‌ها که آن را یک فرصت برای رشد و ترقی در عرصه علمی می‌داند و هم سو با فرمایشات مقام معظم رهبری در عرصه خودکفایی ملی و با در نظر گرفتن نیاز کشور در عرصه طراحی و توسعه قطعات سخت‌افزاری رایانه، برای نخستین بار در رشته تحصیلی سخت‌افزار کامپیوتر در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشجو می‌پذیرد.

وی ادامه داد: متقاضیان ثبت‌نام براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان که دارای مدرک دیپلم کامل نظام قدیم متوسطه و یا مدرک پیش‌دانشگاهی نظام جدید متوسطه و مدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) هستند، می‌توانند در این دانشگاه ثبت‌نام کنند.

دکتر رهبر خاطرنشان کرد: شرایط آموزشی، پژوهشی و رفاهی در این واحد دانشگاهی به نحو مطلوبی فراهم بوده و دانشجویان می‌توانند از تسهیلاتی مانند برخورداری از وام‌های صندوق رفاه، تقسیط شهریه پرداختی، استفاده از مهمانسرای مجهز دانشگاه و سایر خوابگاه‌های دانشجویی، استفاده رایگان از کتابخانه‌های دیجیتال، اینترنت پرسرعت و سایر امکانات آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و ورزشی مناسب بهره‌مند شوند.