رقابت ۴۵ دانشگاهی در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد سمنان

بخش شفاهی بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن  و عترت دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با حضور ۴۵ نفر در چهار رشته برگزار شد.

مسئول اجرایی بخش شفاهی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اعلام این خبر به خبرنگارخبرگزاری آنا در سمنان گفت: این مسابقات در سه گروه استادان، کارکنان و دانشجویان در دو حوزه مسجد فاطمه الزهرا(س) و سالن آمفی‌تئاتر فرزانگان واحد سمنان به اجرا درآمد.

فرشته زرگر تعداد نفرات شرکت کننده در این بخش از مسابقات را ۴۵ نفر عنوان کرد و افزود: شرکت‌کنندگان در چهار رشته اذان، ترتیل، تحقیق و حفظ قرآن کریم در فضایی معنوی به رقابت پرداختند.

وی سطح کیفی مسابقات را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: نفرات برگزیده این دوره از مسابقات به مرحله استانی راه خواهند یافت.

زرگر خاطرنشان کرد: مسابقه دهندگان پس از ادای فریضه نماز ظهر و عصر در مسجد فاطمه الزهرا(س) با حضور در جلسه کرسی تلاوت قرآن کریم و کارگاه تخصصی آموزش قرائت که با تدریس محمدرضا تجلی قاری برجسته استان سمنان برگزار شد، شرکت کردند.