روحانی‌مقدم تشریح کرد: تشریح برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، برنامه‌های این واحد دانشگاهی را در ایام‌الله دهه فجر تشریح کرد.

محمد روحانی‌مقدم در گفتگو با روابط عمومی واحد سمنان اظهار کرد:  براساس تصمیم شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و با هدف هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن برنامه‌های چهل‌سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی در این واحد دانشگاهی، اقدامات لازم برای اجرای برنامه‌های پرمحتوا و اثرگذار صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، با همکاری بسیج دانشجویی، آذین‌بندی مناسب با نصب بنر، پوستر، پلاکارد و پرچم همراه با ارائه جملات مناسب که یادآور اتحاد، همدلی و ولایتمداری مردم ایران اسلامی است انجام می‌شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، برگزاری مسابقه عکاسی و نقاشی ویژه دانشجویان با موضوع انقلاب اسلامی را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد که توسط کانون عکاسی این واحد دانشگاهی و با همکاری روابط عمومی اجرا خواهد شد.

روحانی مقدم همچنین از اجرای جشن بزرگ انقلاب اسلامی با شرکت کارکنان واحدهای سمنان، مهدی‌شهر و شهمیرزاد در سالن آمفی‌تئاتر فرزانگان واحد سمنان خبر داد و یادآور شد: برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان سیرت و صورت در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی از دیگر برنامه‌های این دانشگاه در گرامی داشت چهل‌سالگی انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: برگزاری کلاس اخلاق اداری با موضوع تبیین دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی و نقش مقام معظم رهبری در استمرار موقعیت جمهوری اسلامی به همراه قرائت زیارت عاشورا و اهدای ثواب آن به روح پاک و ملکوتی رهبر فقید و شهدای انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با شهدا، غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه با گل و گلاب از دیگر برنامه‌هایی است که از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد سمنان به اجرا درخواهد آمد.

برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج اساتید در مجموعه ورزشی آزادگان واحد سمنان از دیگر برنامه‌هایی است که به همین مناسبت به  اجرا درآمد.