معرفی برترین‌های مسابقات پرتاب موشک کاغذی

تیم‌ها و نفرات برتر مسابقات پرتاب موشک‌های کاغذی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با پایان‌یافتن مسابقات معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سمنان مسئول کمیته‌های اجرایی و اطلاع‌رسانی نخستین دوره مسابقات پرتاب موشک‌های کاغذی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در حاشیه اختتامیه این مسابقات کرد: «با برگزاری دور نهایی مسابقات پرتاب موشک‌های کاغذی در مجموعه ورزشی آزادگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تیم‌های برتر مشخص شدند.»

مصطفی فیض گفت: «پس از اجرای موفق دور مقدماتی این مسابقات در سطح آموزشگاه‌های متوسطه دور اول و دوم شهرستان سمنان، ۴۲ تیم به دور نهایی راه یافتند که با برگزاری رقابت‌هایی هیجانی در دو بخش جداگانه، تیم‌های برتر دختران و پسران مشخص و معرفی شدند.»

وی افزود: «در دور نهایی، هر تیم با ترکیب۶ نفر، متشکل از دو نفر سازنده، دو نفر پرتابگر، یک نفر مربی و یک نفر سرپرست در میدان مسابقه حاضر و در دو ماده برد افقی و مدت پرواز با هم به رقابت پرداختند.»

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی این مسابقات یادآور شد که در بخش پسران و در ماده برد افقی، تیم آموزشگاه متوسطه امام خمینی(ره) با ترکیب محمدرضا طاهریان، ابوالفضل صیاد، وحید یحیایی، محمدطاها صادق‌پور و مربیگری علیرضا نصیری‌امینی و سرپرستی مختار عرب حسن‌آبادی با بیشترین برد پرتاب به مقام نخست رسید.

فیض افزود: «در این ماده مدارس متوسطه شهید فهمیده مقام دوم و متوسطه شهید اقبالیون مقام سوم را کسب کردند.»

وی یادآور شد که در ماده مدت پرواز در بخش پسران تیم مدرسه شهید اقبالیون مقام نخست، مدرسه شهادت مقام دوم و مدرسه شهید فهمیده به مقام سوم دست یافتند.

مسئول کمیته‌های اجرایی و اطلاع‌رسانی نخستین دوره مسابقات پرتاب موشک‌های کاغذی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در ادامه به معرفی برگزیدگان مسابقات  بخش دختران پرداخت و یادآور شد که در ماده برد افقی مدرسه فرزانگان با ترکیب طاهره کلامی، نرگس فرخی، ستایش عابدی و نگار عبدالرحیمی با مربیگری مهدیه سادات شبیری و سرپرستی فاطمه نادری تیم برتر میدان شد.

فیض افزود: «در این ماده تیم‌های مدارس فرزانگان و شاهد به ترتیب مقام دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.»

وی برگزیدگان ماده مدت پرواز در بخش دختران را یادآور شد و گفت: «در این ماده مدرسه امامی با ترکیب مریم باصری، فاطمه جلالی، فاطمه گودرزی و ملیکا عیسی‌زاده با مربیگری فاطمه مازندرانی و سرپرستی نفیسه دامغانیان حائز مقام نخست شدند.»

این مقام مسئول خاطرنشان کرد که در دور نهایی این ماده، مدارس قدس و شاهد هم توانستند جایگاه‌های دوم و سوم را از آن خود کنند.

به گزارش آنا، این مسابقات با هدف هدایت تحصیلی و ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فردی و گروهی دانش آموزان دوره نخست و دوم متوسطه سمنانی به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و مشارکت اداره کل آموزش‌وپرورش استان سمنان برگزار شد.