نادر رهبر اعلام کرد: آزمون جامع دکترای تخصصی در واحد سمنان برگزار خواهد شد.

آزمون جامع دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در تاریخ 16 و17 تیرماه در واحد سمنان برگزار می‌شود.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان اظهار کرد: آزمون جامع دکترای تخصصی نیم سال دوم 97-98 واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در تاریخ‌های 16 و 17 تیرماه سال جاری به میزبانی واحد سمنان در مرکز استان برگزار می‌شود.

دکتر نادر رهبر با بیان اینکه در این دوره تعداد بیش از 310 دانشجو در 40 رشته تخصصی آموخته‌های خود را به آزمون خواهند گذاشت تصریح کرد: آزمون دکترای تخصصی نیم سال دوم سال تحصیلی 98-97 در گروه‌های فنی و مهندسی، علوم انسانی، پزشکی و کشاورزی در محل ساختمان دانشکده فنی و مهندسی برگزار خواهد شد.

رئیس ستاد برگزاری آزمون جامع دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان از آماده‌سازی امکانات رفاهی برای خدمات‌دهی مناسب به دانشجویان هم خبر داد و گفت: دانشجویان عزیزی که مایل به استفاده از امکانات مهمانسرا و یا خوابگاه برای اسکان هستند می‌توانند برای رزرو اتاق با شماره 33654004-023 تماس حاصل نمایند.

وی همچنین سلف‌سرویس دانشگاه را آماده پذیرایی در نوبت صبحانه، ناهار و شام دانشجویان اعلام کرد و افزود: دانشجویان محترم می‌توانند اطلاعات مربوط به برگزاری آزمون‌ را از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به آدرس: www.semnaniau.ac.ir  دریافت کنند.

رهبر با ابراز امیدواری به برگزاری خوب و قابل‌قبول این دوره از آزمون جامع دکترای تخصصی استان سمنان، برای تمامی شرکت‌کنندگان آرزوی موفقیت کرد.