نحوه تشکیل کلاس های عملی و بالینی دانشجویان دانشکده پزشکی.

به استناد بخشنامه ارسالی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مصوبه ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا وزارت بهداشت مبنی بر شروع کلاسهای عملی وبالینی به اطلاع دانشجویان عزیز علوم پزشکی می رساند:

*  این دانشکده به جهت رعایت سلامت دانشجویان وجلوگیری از ازدحام و رعایت فاصله، کلیه دروس عملی و بالینی خود را با اولویت ترم های بالا و دانشجویان عرصه از تاریخ ۹۹/۴/۷ برنامه ریزی نموده است.

*  همانگونه که بارها تاکید شد چنانچه دانشجویی به هر دلیل تمایل به حضور در کلاسهای عملی ویا کاراموزی را ندارد فقط کافیست عدم تمایل خود را بدون ارائه مستندات از طریق پیامک به مدیرگروه خود اعلام نماید.

* لازم به توضیح است دانشگاه برای این دسته از دانشجویان، متعهد به حفظ درس در نیمسال جاری و برنامه ریزی آن دروس در اولین فرصت ممکن می باشد .

* ضمن تشکر از بردباری دانشجویان ترم پایین به دلیل مشکلات پیش رو در کشور اطمینان خاطر داده میشود که تمام تلاش و مساعی مسئولین دانشگاه رفع مشکلات کنونی است و مسلم بدانید بعد از اتمام دروس بالینی دانشجویان ترم بالا دروس این دسته از دانشحویان عزیز نیز برنامه ریزی خواهد شد .