همزمان با ایام‌الله دهه فجر نخستین جشن روپوش سفید دانشجویان ورودی ۹۸ رشته‌های پرستاری و مامایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سمنان، مهسا شریفی نودهی ظهر امروز در آیین جشن روپوش سفید دانشگاه آزاد اسلامی سمنان که به‌منظور توجیه و آشنایی دانشجویان ورودی جدید با فضای کار بیمارستانی برگزار شد با گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، ورود دانشجویان رشته‌های پرستاری و مامایی را به عرصه‌ بالین تبریک گفت و اظهار کرد: «پرستاری بالاترین مرتبه مراقبت از یک فرد بیمار است و بخش مهمی از کادر پزشکی را تشکیل می‌دهد.»

وی اضافه کرد: «با توجه به اهمیت این رشته و ارتباط مستقیم با جان بیمار دانشجویان و کارآموزان پرستاری باید جایگاه خود را جدی بگیرند.»

مدیر گروه رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان خاطرنشان کرد: «دانشجویان باید ایثار، فداکاری، همدلی با بیمار و اخلاق حرفه‌ای را سرلوحه‌ کار خود قرار دهند تا بتوانند مفید واقع شوند و نیازهای یک بیمار را رفع کنند.»

شریفی نودهی با ابراز رضایت از برگزاری نخستین جشن روپوش سفید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تصریح کرد: «این جشن به دانشجویان و کارآموزان یادآوری می‌کند که پرستار و ماما در هنگام قرار گرفتن در بالین بیمار تعهداتی دارد.»