وکیل‌الرعایا: فقط ۲ ایده از هر ۱۰۰ ایده نوین ارزش تجاری‌سازی دارد

رئیس مرکز تحقیقات کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تصریح کرد: از هر ۱۰۰ ایده نوینی که ارائه می‌شود، فقط یک یا دو ایده ارزش تجاری‌شدن را دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سمنان، یونس وکیل‌الرعایا ظهر امروز در سمینار کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان که با حضور صاحب‌نظران و اندیشمندان برگزار شد با بیان اینکه نوآوری عاملی اساسی برای ایجاد ثروت، توانایی و دانایی کشورها و بنگاه‌هاست، اظهار کرد: از هر ۱۰۰ ایده نوینی که ارائه می‌شود، فقط یک یا دو ایده ارزش تجاری‌شدن را دارند.

وی با بیان اینکه کارآفرینان برای آغاز فعالیت‌های کارآفرینانه خود نیاز به یک ایده جذاب و نوآورانه دارند تا بتوانند یک کسب‌وکار جدید را رشد و توسعه دهند افزود: ایجاد ایده، یک فرآیند مبتنی بر خلاقیت و نوآوری است و گاهی اوقات دشوارترین بخش از شروع یک کسب‌وکار به شمار می‌آید.

مدیرکل کار و امور اجتماعی استان سمنان نیز در این سمینار با گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی اظهار کرد: این هفته بهانه‌ای است برای شناساندن ظرفیت‌های کار و کارآفرینی و دورنمایی که در این زمینه در جهان و ایران مطرح است.

اسماعیل غنیان برگزاری چنین سمینارهایی را به‌مثابه اتاق فکری دانست که در آن نظرات و تجربیات موفق به اشتراک گذاشته می‌شود و با تأکید بر تداوم اجرای این برنامه‌ها افزود: از مراکز علمی که جوانان و مدیران جامعه را تربیت می‌کنند، انتظار می‌رود که قیمت تمام‌شده محصولاتشان را پایین بیاورند تا دانشی که به جوانان ارائه می‌دهند، منجر به خروجی شده و اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه در کارآفرینی تکیه بر پایه نوآوری است به موضوع کارآفرینی اجتماعی پرداخت و تصریح کرد: کارآفرینی اجتماعی پدیده‌ای است که در آن افراد به مرز خودشکوفایی می‌رسند و این مقوله موردنیاز جدی در جوامع مختلف و تمامی کشورهاست.

در ادامه این سمینار که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و اداره کل کار و امور اجتماعی استان سمنان به میزبانی این دانشگاه برگزار شد،کامران صحت مدرس کسب‌وکار و رضا زاغری تفرشی به ایراد سخنرانی پرداختند.