پرستاری حرفه‌ای مقدس و قابل ستایش است

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با حضور در دانشکده پزشکی این واحد دانشگاهی میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان صبح امروز در جلسه‌ای که به‌منظور قدردانی از تلاش‌های کادر آموزشی و اجرایی دانشکده پزشکی واحد سمنان تشکیل شده بود با تبریک ولادت بزرگ بانوی قهرمان کربلا، نام‌گذاری این روز به‌عنوان روز پرستار را متناسب با ویژگی بارز صبر و استقامت حضرت زینب(س) بیان کرد.

عبدالله خالصی‌دوست با اشاره به دارابودن جایگاه نقش مادری در عمده کارکنان حوزه پرستاری، این حرفه را به این دلیل که تمام مادران نقش بزرگ پرستاری را هم در خانواده و پرورش فرزندان بر عهده دارند مقدس و قابل ستایش دانست و گفت: اهتمام مسئولان امر در راستای بزرگداشت این روز، حداقل کاری است که می‌شود برای جامعه پرستاری و قدردانی از تلاش خالصانه آنان انجام داد.

وی یکی از افتخارات واحد سمنان را تربیت دانشجویان متعهد و متخصص در حوزه پرستاری دانست و تصریح کرد: کسب این اعتبار و افتخار جز با همت و تلاش جمعی کادر مدیریتی، آموزشی و اجرایی دانشگاه و این دانشکده میسر نبوده است.

رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سمنان هم در سخنان کوتاهی ارزش هر کار را به محصول آن کار دانست و خاطرنشان کرد: کار پرستاری کار انسانی و با توجه به اینکه انسان اشرف مخلوقات و با ارزش‌ترین موجودات عالم بوده بنابراین این رشته هم از جایگاه والایی برخوردار است.

حجت‌الاسلام رضا کهساری با تأکید بر اینکه در این عرصه هرچه خدمات خالص‌تر یا زیبنده‌تر باشد بر ارزش کار افزوده می‌شود با ابراز امیدواری بر ادامه تربیت نیروهای متعهد و متخصص گفت: تربیت نیروهای جوان و دلسوز پرستار، از نیازهای امروز جامعه اسلامی بوده که با همت و اراده استادان و کادر آموزشی و اجرایی این دانشگاه امکان‌پذیر است.

بازدید از فرآیند برگزاری امتحانات دانشکده پزشکی و پخش شیرینی در میان دانشجویان از دیگر بخش‌های این برنامه بود.