کامیابی خبر داد: تشکیل ۶ کارگروه در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان برای فعالیت‌های تخصصی

دومین نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان درباره تبیین بیانیه گام دوم انقلاب برگزار شد.

دکتر سعید کامیابی با اعلام این خبر اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب در واقع نقشه راهی برای آینده انقلاب اسلامی محسوب می‌شود و لازم است دانشگاه با درک درست از این بیانیه بسترهای لازم را برای اجرایی شدن آن فراهم آورد.

دبیر تشکل تفکر برتر استادان واحد سمنان با تأکید براینکه این بیانیه چشم‌انداز و دستورالعمل کلی از سوی بالاترین مقام نظام مطرح‌شده و تمامی دستگاه‌ها باید به‌عنوان سرلوحه کار فرا روی خود قرار دهند تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با برگزاری نشست‌های تخصصی در قالب تبین استراتژی‌ها و مأموریت‌ها در بعد دانشگاهی گام‌های مؤثری را برداریم.

وی از تشکیل 6 کارگروه تخصصی باهدف زمینه‌سازی انجام فعالیت‌های تخصصی و هدفمند خبر داد و اظهار کرد: در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان، معاونین، مدیران و استادان واحد سمنان برگزار شد کارگروه‌های استقلال و آزادی، عدالت و مبارزه با فساد، اقتصاد، پژوهشی و علمی و عزت ملی مشخص و مقرر شد نسبت به عضویت استادان علاقه‌مند در این کارگروه‌ها اقدام به عمل آید.

دکتر عبدالله خالصی دوست دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، حجت‌الاسلام رضا کهساری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان، دکتر حسین ابوالفضلی عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی واحد سمنان از سخنرانان این نشست بودند که به همت تشکل سیاسی اسلامی تفکر برتر، بسیج اساتید و معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد سمنان برگزار شد.