دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

توصیه های حفاظتی به اساتید

شما اینجا هستید

استاد ارجمند :

با عرض خیر مقدم به جنابعالی ضمن ابراز خرسندی از اینکه به جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان پیوسته ­اید به استحضار می رساند از آنجا که حفاظت و حراست از فضای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه از رسالتهای این دفتر می­باشد تا اساتید گرانقدر بتوانند در فضایی آرام و امن به تلاش خود در زمینه های علمی و پژوهشی بپردازند و این مهم بدون همکاری جنابعالی میسر نخواهد بود، لذا توصیه هایی کوتاه جهت آگاهی بحضور ارائه می­نماید. امید است بتوانیم در رابطه با مسئولیتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرائی در دانشگاه و در جهت پیشبرد اهداف آن ، مساعی لازم را به کار بگیریم.

1. در صورتی که جهت ادامه تحصیل ، ارائه مقاله در کنفرانسها ، همایشها ، سیاحت ، زیارت و... قصد سفر به خارج از کشور را داشتید ضروری است قبل از سفر و پس از آن با مراجعه حضوری مراتب را به اطلاع این دفتر برسانید.

مطالعه راهنمای حفاظتی و امنیتی سفرهای خارج از کشور موجب امتنان است.

1. از مصاحبه با خبرگزاریهای خارجی که ممکن است با قصد سوء استفاده باشند پرهیز نموده و مراتب را به اطلاع این دفتر برسانید.
  2. ضمن مراقبت از افشاء اسناد و مدارک محرمانه دانشگاه ، از ارائه هر گونه اطلاعات شخصی ، سازمانی و ... به افراد غیر مرتبط و ناشناس که ممکن است با عنوانین جعلی به شما مراجعه نمایند خودداری نمایید.
  3. برابر مقررات « القاء اندیشه های الحادی و توهین به مقدسات تخلف محسوب می گردد» لذا توصیه می گردد ضمن هوشیاری در خصوص فعالیت فرقه ضاله ، ادیان نوظهور یا جریانات انحرافی در صورت مواجه شدن با مبلغان و یا القاء کنندگان افکار مذکور مراتب را به این دفتر گزارش فرمایید.
  4. شایان توجه است که بر اساس بخشنامه های صادره از سازمان مرکزی« دریافت و اعطاء هرگونه هدیه ،کادو ،سوغات ،شیرینی و یا عناوین مشابه در دانشگاه آزاد اسلامی ممنوع می باشد »
  5. تشکیل­کلاسهای خصوصی جهت تدریس دانشجویان واحد دانشگاهی­و یا تبلیغ موسسات آموزشی­خارج از دانشگاه ، مستلزم دریافت مجوز از مراجع زیربط در واحد می­باشد.ضروری است به تناسب موضوع از طریق حوزه معاونت آموزشی یا پژوهشی اقدام بعمل آید.
  6. در خصوص اعضای هیات علمی ، اشتغال همزمان به صورت تمام وقت در سایر سازمانها و موسسات دیگر ممنوع می باشد.

خوب است بدانیم:

نا آگاهی ، غفلت و عدم توجه به هشدارهای حفاظتی از جمله دلایل آسیب پذیری است.

دفتر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

ارتباط با دانشگاه